Nieuws

Terugblik Green Valley Gebruikersplatform Oosterhout

Er worden regelmatig bijeenkomsten van het Green Valley Gebruikersplatform georganiseerd. Hier komen met name onderwerpen aan bod die te maken hebben met CMS en Zaaksysteem.

Terugblik Greenvalley Gebruikersplatform Oosterhout

Presentatie gemeentelijke website met One Click Afgelopen donderdag was er wederom een editie van het Green Valley Gebruikersplatform. Deze keer waren wij te gast in het gemeentehuis van de gemeente Oosterhout. Vooraf beloofde het al een interessante dag te worden voor zowel onze CMS- als onze Zaaksysteemklanten.

De dag begon gezamenlijk met een plenaire sessie waarin Equalit en dagvoorzitter Tonny Verloop van Green Valley de aftrap namen. Green Valley directeur Mike van Dijk nam de deelnemers mee in ontwikkelingen binnen Green Valley, waarna de groep uiteen ging voor het volgen van diverse workshops. 

Optimalisatie gemeentelijke website
De dag was opgedeeld in twee stromen: CMS en Zaaksysteem. De bezoekers van CMS kregen inzicht in hoe eenvoudig het is om een nieuwe gemeentelijke campagnewebsite online te zetten met One Click, zonder verdwaald te raken in een doolhof van platformen. Daarnaast kregen zij een zeer goed praktijkvoorbeeld in richtlijnen voor het web vanuit stichting Accesscibility: Hoe optimaliseer je de website voor personen met een (visuele) beperking. Als laatste ontving de groep bruikbare tips voor het schrijven van teksten voor het web.

Besluitstraat, digitalisering van gemeentelijke besluitvorming
Digitalisering gemeentelijke besluitvorming
De groep voor het Zaaksysteem werd meegenomen in de mogelijkheden voor volledige ondersteuning van steller tot raad met de Besluitstraat, Green Valley’s integrale oplossing voor het bestuurlijke besluitvormingsproces. Daarbij kregen de bezoekers een kijkje in de keuken van het systeem. 

Andere belangrijke onderwerpen waaronder het gebruik van Geo binnen het Zaaksysteem maar ook contractmanagement gepresenteerd door Equalit, kwamen uitgebreid aan bod.

Netwerken
Tijdens de sessies was er veel ruimte voor interactie en kennisdeling. Daarnaast werden de gasten getrakteerd op een lekkere kop koffie en een goede lunch. Aan het eind van de dag was er nog tijd voor evaluatie en netwerken.

Wij willen alle aanwezigen bedanken voor hun komst en actieve bijdrage en hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij de volgende Gebruikersbijeenkomst.

Nieuwsgierig geworden naar de oplossingen van Green Valley? Neem vrijblijvend contact op met Frank Berkel voor het CMS of Tonny Verloop voor het Zaaksysteem via het contactformulier.

Aanmelden nieuwsbrief

Contactgegevens

Louis Braillelaan 80
2719 EK Zoetermeer

T 015 25 11 000
F 015 25 11 001

Top