Nieuws

Terugblik bijeenkomst Green Valley Gebruikersplatform

Er worden regelmatig bijeenkomsten van het Green Valley Gebruikersplatform georganiseerd. Hier komen met name onderwerpen aan bod die te maken hebben met zaakgericht werken.

Terugblik bijeenkomst Greenvalley Gebruikersplatform

Om ervoor te zorgen dat deze bijeenkomsten ook goed aansluiten bij de behoeften van klanten die alleen ons CMS gebruiken, was er 20 september ook veel aandacht voor het CMS. Voor het eerst was het als het ware twee bijeenkomsten ineen: een bijeenkomst gericht op onze zaaksysteem-gebruikers en een parallelle bijeenkomst speciaal gericht op onze CMS-gebruikers.

De gemeente Uden was dit keer gastgemeente, waar zo’n 40 mensen bij elkaar kwamen. De dag werd geopend door een medewerker van de gemeente Uden, die iedereen van harte welkom heette. Vervolgens vertelde directeur Mike van Dijk meer over de ontwikkelingen en gaf een doorkijkje naar het verdere verloop van de dag.

Hierna ging de groep uiteen voor het volgen van workshops. Hier kwam men o.a. meer te weten over chatbots en hoe je die effectief kunt inzetten op een website voor een unieke gebruikerservaring. Er werd dieper ingegaan op hoe PDC-content te beheren en actueel te houden, maar ook hoe je robots zaakgericht voor je laat werken. Daarnaast werd ook de werking van een nieuw ontwikkelde app getoond.

Bijeenkomst 20-09

Gedurende de dag was er veel ruimte voor interactie. Aan het einde van de dag was er nog tijd voor evaluatie, netwerken en een borrel.

Wij willen alle aanwezigen bedanken voor hun komst en actieve bijdrage en hopen u op de volgende bijeenkomst weer te ontmoeten. Deze wordt gepland in het nieuwe jaar en zal op een centraal gelegen locatie plaatsvinden.

Nieuwsgierig geworden naar de oplossingen van Green Valley? Wij willen u graag meer vertellen en onze visie met u delen. Neem vrijblijvend contact op met Reinier Mitgenberg via het contactformulier of telefonisch op 06-50 270 658.

Aanmelden nieuwsbrief

Contactgegevens

Louis Braillelaan 80
2719 EK Zoetermeer

T 015 25 11 000
F 015 25 11 001

Top