Zoetermeer

Projectleider zaakgericht werken

Ben jij op zoek naar een veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid bij een bedrijf waar je zelfstandig en pragmatisch kan werken aan mooie producten?

Als projectleider is het je missie om implementatieprojecten op het gebied van zaaksystemen en bestuurlijke besluitvorming goed voor te bereiden, uit te voeren en binnen de gestelde budgetten en kwaliteit af te ronden. Je bent medeverantwoordelijk voor de verdeling en het op peil houden van de werkvoorraad, je begeleidt en coördineert het werk van meerdere consultants en je onderhoudt (commerciële) contacten met de klanten. Daarnaast lever je een belangrijke bijdrage aan de doorontwikkeling van onze producten vanwege jouw kennis en affiniteit met de markt en de ontwikkelingen in het gebruik van zaaksystemen door overheidsorganisaties.

Wij bieden jou

Ons bedrijf kenmerkt zich door betrokken medewerkers, korte lijnen, de nieuwste technologie en een prettige werksfeer. We zijn trots op de producten en diensten die we neerzetten. We gaan voor een tevreden klant en we rusten niet voordat we een oplossing hebben gevonden die werkt. Net als de kwaliteit van ons werk vinden we kennisdelen en ontspanning belangrijk. Uiteraard bieden wij:

  • Prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, en uitzicht op een vast dienstverband
  • Veel ruimte voor ontwikkeling vakkennis
  • Een gezellig team met professionele collega's
  • Een functie voor 32-40 uur

Jij biedt ons

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand met een afgeronde HBO en/of Universitaire opleiding (bijvoorbeeld richting BIM). Verder vinden wij het belangrijk dat je:

  • Ruime ervaring hebt t.a.v. de implementatie en inrichting van zaaksystemen bij de overheid
  • Ervaring hebt met het leiden van software implementatietrajecten van (bij voorkeur) zaaksystemen
  • Een sterke communicator bent en goed kunt organiseren
  • Van aanpakken weet en stevig in je schoenen staat

Hoe nu verder?

Lijkt deze functie jou interessant, mail je CV en motivatie naar sollicitatie@roxit.nl of bel met Anne Hendriks 088-2173306. Wij nemen je sollicitatie zo spoedig mogelijk in behandeling. Na een eerste gesprek volgt eventueel nog een tweede gesprek en daarna doen wij een arbeidsvoorwaardenvoorstel. Als jij ons dan net zo leuk vindt als wij jou, dan komen we graag een startdatum met je overeen.

Tijdens de sollicitatieprocedure kan het zijn dat wij je social media (bijv. Linkedin) profiel bekijken.

Ben je van een bureau, dan vinden we je interesse in ons bedrijf erg leuk. Op dit moment hebben kandidaten die rechtstreeks solliciteren onze voorkeur. We vragen je daarom niet ongevraagd profielen toe te zenden, maar neem vooral even contact op met onze recruiter om ons beleid door te nemen.

Neem contact op

Anne Hendriks
Recruiter
solliciteren@greenvalley.nl

Anne Hendriks Stuur bericht
Aanmelden nieuwsbrief

Hoofdkantoor

Louis Braillelaan 80
2719 EK Zoetermeer

T 015 25 11 000
F 015 25 11 001

Top