Event

Green Valley Gebruikersdag 2018

"Van samen werken naar samenwerken"
Komt u ook dit jaar? Op 22 maart 2018 is er weer een Gebruikersdag van Green Valley, Roxit en Crotec in "De Fabrique" te Utrecht. Tijdens deze dag geven we inzicht in onze visie op het nieuwe samenwerken en innovatie in overheidsautomatisering.

Ontmoeten, inspireren en doen
Maak kennis met collega’s, productontwikkelaars en specialisten in uw vakgebied. Test de nieuwste applicaties en functionaliteiten tijdens ‘knoppensessies’. Bezoek de bedrijvenmarkt en stel uw eigen programma samen uit inspirerende sessies en praktijkgerichte workshops.

Keynote Danny Meki?
Technologie en innovatie-expert Danny Meki? is een autoriteit op het gebied van overheidsinnovatie. Met prikkelende voorbeelden en verrassende inzichten zet hij overheidsautomatisering en innovatie in perspectief. Welke technologische, juridische en marktontwikkelingen komen de komende jaren op ons af? Welke uitdagingen dienen zich aan en wat betekent dit voor u, voor uw organisatie en uw omgeving? Laat u meenemen tijdens een inspirerende plenaire sessie waarin complexe vraagstukken helder en simpel worden behandeld.

Meld u nu aan
Geïnteresseerd? Meld u dan nu aan via uw persoonlijke uitnodiging voor de Gebruikersdag. Hier vindt u meer informatie over het programma en kunt u aangeven welke workshops u wilt bijwonen. Wij hopen u 22 maart persoonlijk te kunnen begroeten en zien u graag in 'De Fabrique' in Utrecht! 

Geen uitnodiging ontvangen?
Heeft u geen uitnodiging ontvangen, maar u wilt de Gebruikersdag wel graag bezoeken? Meld u dan hier aan.

We zien u graag!
Green Valley, Roxit en Crotec

Aanmelden nieuwsbrief

Contactgegevens

Louis Braillelaan 80
2719 EK Zoetermeer

T 015 25 11 000
F 015 25 11 001

Top