Event

Green Valley Themadagen goed ontvangen

Op 7 & 8 februari vonden de Green Valley Suite Themadagen plaats. Een kort verslag door Sybren van Wayenburg.

Tijdens de eerste dag werd het CMS onder de loep genomen. Toptaken, Formulieren en het koppelvlak naar het zaaksysteem kwamen aan de orde. Vooral tijdens de sessie 'Formulieren en Scripts' konden de mouwen opgestroopt worden. Er werden handige tips gegeven, o.a. voor foutopsporing bij het opstellen van een script. Een 'Nullpointer exception' heeft voor de deelnemers geen geheimen meer!

In de sessie Toptaken kwamen in een sneltreinvaart de doelstellingen van toptaken aan de orde. Ik trof de deelnemers met klapperende oren tijdens de heerlijke lunch. Dat brengt me trouwens op de locatie: 'de Lindenhof' bleek het best bewaarde geheim van Delft! Dicht bij het station en de historische binnenstad.

De tweede dag was er veel interesse in 'Gegevens en Authenticiteit', een sessie waarin uit de doeken werd gedaan welke labels er onder de motorkap van het Zaaksysteem aan de data worden gehangen. De deelnemers deden me een 'feature request' van de hand. Daarnaast heb ik nog even wat huiswerk te doen ter opheldering van vragen. De sessie van Jorren Bos over 42 zaaktypen werd breed gewaardeerd. Dit keer zaten we in de grote zaal en dat leverde mooie plaatjes op.

Wat opviel was het enthousiastme van de deelnemers. Tijdens de sessies (en tijdens de pauzes) werd er druk gesproken over de verschillende vakgebieden en de rol die de Green Valley hierin speelt.

Op basis van de positieve feedback die we hebben mogen ontvangen zullen wij in de toekomst de Themadagen zeker weer organiseren.

 

De Lindenhof     DMS, RM & Benutten Alfresco

 

Aanmelden nieuwsbrief

Contactgegevens

Louis Braillelaan 80
2719 EK Zoetermeer

T 015 25 11 000
F 015 25 11 001

Top