Nieuws

Vijfheerenlanden speelt met Green Valley in op de toekomst

Nieuwe ontwikkelfase gemeente Vijfheerenlanden dankzij Green Valley

Vijfheerenlanden speelt met Green Valley in op de Omgevingswet

Green Valley en de nieuwe gemeente Vijfheerenlanden (bestaande uit Vianen, Leerdam en Zederik) gaan samen een traject aan waarbij zowel een nieuwe Toptaken website wordt neergezet als een volledige vernieuwing van de Persoonlijke Internet Pagina. Op 1 januari gaat de nieuwe Toptaken website live, met speciale aandacht voor de toegankelijkheid waarna direct kan worden gestart met de volgende fase; het opzetten van de nieuwe Persoonlijke Internet Pagina (PIP) die burgers en bedrijven veel beter gaan informeren over wat er speelt in hun directe leefomgeving.

Tekenmoment groepPIP zal het informatiepunt zijn voor burgers en bedrijven over het laatste nieuws in hun directe leefomgeving. Zo kan men op maat worden geïnformeerd over alle informatie die speelt in de directe leefomgeving, of dat nu data van de gemeente zelf betreft of data uit verschillende centrale voorzieningen van de overheid. In de visie van Green Valley is deze PIP, binnen de Toptaken website, een springplank naar de invulling van het participatie en informatie deel van de Omgevingswet.

De gemeente Vijfheerenlanden en Green Valley hebben gezamenlijk hun handtekening gezet onder de gunning van de aanbesteding. Het traject is al gestart en zal snel zichtbaar zijn op de website van de gemeente Vijfheerenlanden.

Nieuwsgierig geworden naar de oplossingen van Green Valley? Wij willen u graag meer vertellen en onze visie met u delen. Neem vrijblijvend contact op met Reinier Mitgenberg via het contactformulier of telefonisch op 06-50 270 658.

Aanmelden nieuwsbrief

Contactgegevens

Louis Braillelaan 80
2719 EK Zoetermeer

T 015 25 11 000
F 015 25 11 001

Top