Nieuws

Gemeentelijke websites: een doolhof van platformen?

U wilt de kwaliteit en veiligheid van de gemeentelijke websites waarborgen maar komt al snel in een doolhof van platformen terecht, kan het eenvoudiger?

Gemeentelijke websites: een doolhof van platformen?

Degene die de gemeentelijke websites beheert, is vaak verantwoordelijk voor het onderhoud van meerdere platformen. Omdat regelmatig de vraag ontstaat naar een (tijdelijke) campagnewebsite, of een website met een informatief of thematisch karakter, komen er steeds nieuwe platformen bij. In de loop van de tijd ontstaat zo een kluwen van websites en beheersystemen, die wel met elkaar te maken hebben, maar die niet altijd even soepel samengaan. Dit heeft gevolgen voor de kwaliteit en de veiligheid van het geheel!

Waarom zijn kwaliteit en veiligheid belangrijk?

Inwoners verwachten een betrouwbare overheid. Veiligheid, privacy en AVG-wetgeving zijn daarom belangrijke voorwaarden waaraan de websites moeten voldoen. Hoe groter het doolhof van aanbieders en platformen wordt, hoe ingewikkelder het is om de kwaliteit en de veiligheid van de systemen te waarborgen. De verschillende websites werken niet altijd goed samen. Het gevolg is dat deze niet langer voldoen aan de wensen. Het gebruiksgemak voor zowel de beheerder aan de achterzijde, als de inwoner aan de voorzijde van de website, daalt. Daarnaast is het lastig om in al deze systemen, overal dezelfde veiligheid in te bouwen. Een gemeentelijke website die gehackt wordt, tast het vertrouwen van de inwoners aan.

Hoe kunt u de kwaliteit en veiligheid van uw gemeentelijke website(s) waarborgen?

Er is een eenvoudige oplossing om kwaliteit en veiligheid van uw diverse websites te borgen. Gaat u werken met één centraal CMS-systeem, dan verdwijnt het doolhof.  

Er komt overzicht en gebruiksgemak voor in de plaats.

Lastig om over te stappen?
Moeilijk om weer een nieuw systeem aan te leren?
Ingewikkeld om alle websites te ontwarren?

Nee, want dat doen wij voor u.

En vanaf dan wordt het beheer van uw gemeentewebsites stukken eenvoudiger:

- Eén centraal beheerpunt.
- Eén leverancier.
- Eenvoudig in beheer en gebruik.
- Een website, die voldoet aan de laatste AVG wet- en regelgeving en die te koppelen is met andere platformen en systemen.

Kies zelf de template voor uw gemeentelijke website
Met Green Valley One-Click kunt u kiezen uit meer dan 20.000 templates. Wij optimaliseren het design, zodat deze aansluit bij de huisstijl van uw gemeentelijke website. Na het uitzoeken van een mooie en passende template zetten wij de website voor u klaar. Zo kunt u gelijk aan de slag met het toevoegen van media en content en kunt u na twee weken uw nieuwe website al presenteren. Wilt u de website na een tijdje aanpassen met een nieuwe look and feel? Geen probleem, dan passen we dit gewoon aan.

Green Valley centraal CMS

Wilt u een einde maken aan de kluwen van websites en beheersystemen, zodat het beheer eenvoudig wordt en het gebruiksgemak toeneemt?

Het Green Valley CMS biedt deze mogelijkheid en levert direct voordelen op:

  • Dit systeem is toekomstbestendig. Ook nieuwe devices en ontwikkelingen krijgen moeiteloos een plek binnen Green Valley’s CMS.
  • Het centrale CMS borgt het veilig en effectief delen van kennis.
  • Het centrale CMS borgt de privacy van gebruikers.

Extra voordeel van het Green Valley CMS is dat u eenvoudig en snel veilige campagne websites lanceert en beheert.

Factsheet One-click campagnewebsite

Benieuwd of dat in de praktijk allemaal mogelijk is en hoe dat er dan uitziet? Met Green Valley One-Click zet u eenvoudig een nieuwe website online voor een specifiek project, campagne of organisatieonderdeel.

Green Valley heeft een duidelijk overzicht gemaakt van de mogelijkheden die er zijn met One-Click.

>>> De factsheet kunt u hier downloaden

Een gemeentelijke website (en campagnesite) met One-Click

Met One-Click beheert u al uw gemeentelijke websites (en campagnesite) vanuit hetzelfde centrale CMS. Dat is veilig, vertrouwd en vooral erg overzichtelijk.

Aanmelden nieuwsbrief

Contactgegevens

Louis Braillelaan 80
2719 EK Zoetermeer

T 015 25 11 000
F 015 25 11 001

Top