Nieuws

Livegang toptaken website gemeente Vijfheerenlanden en gemeente Noordwijk

Livegang toptaken website ter voorbereiding op de Omgevingswet

In de tweede helft van 2018 heeft een tweetal fusiegemeenten na het doorlopen van een aanbestedingstraject gekozen voor Green Valley als partner voor het realiseren van hun nieuwe website: de nieuwe gemeente Vijfheerenlanden (de voormalige gemeenten Vianen, Leerdam en Zederik) en de gemeente Noordwijk (een fusie van Noordwijk en Noordwijkerhout). In beide gevallen moest de livegang van de nieuwe website samenvallen met de officiële ‘livegang’ van de nieuwe gemeenten. Omdat dit ook het consolideren van de aanwezige content op de verschillende gemeentelijke sites omvatte, betekende dit een forse klus voor de projectteams van de gemeenten en een intensieve samenwerking met Green Valley. Onderdeel van het project was een interactieve designsessie, op basis waarvan de projectleden van de gemeenten zelf de vormgeving uit hebben gewerkt binnen Green Valley CMS. Het resultaat mag er zijn, want beide gemeenten zijn per 1 januari jl. live met hun nieuwe toptaken website!

Beide gemeenten hebben ervoor gekozen om de producten en diensten die op de website gepubliceerd worden niet zelf te beheren, maar hiervoor de hulp in te schakelen van een partij die hierbij ondersteuning biedt. De toptaken website van de gemeente Vijfheerenlanden maakt hierbij gebruik van het contentabonnement van onze partner Allegra Media. De nieuwe gemeente Noordwijk heeft gekozen om gebruik te maken van het contentabonnement van onze partner SDU.

Met de nieuwe website neemt de gemeente Vijfheerenlanden een voorschot op de aankomende Omgevingswet. De implementatie van de toptaken website is slechts het begin. Binnenkort start Green Valley bij de gemeente Vijfheerenlanden de tweede fase met de nieuwe Persoonlijke Internet Pagina (PIP). Naast het verhogen van de interactie zal deze PIP burgers en bedrijven beter gaan informeren over ontwikkelingen in hun directe (leef)omgeving. 

Nieuwsgierig geworden naar de oplossingen van Green Valley? Wij willen u graag meer vertellen en onze visie met u delen. Neem vrijblijvend contact op met Reinier Mitgenberg via het contactformulier of telefonisch op 06-50 270 658.

Aanmelden nieuwsbrief

Contactgegevens

Louis Braillelaan 80
2719 EK Zoetermeer

T 015 25 11 000
F 015 25 11 001

Top