Melden datalek

Wat te doen als u een beveiligingslek gevonden hebt?

Op 1 januari 2016 is de meldplicht datalekken ingegaan. Deze meldplicht houdt in dat Green Valley direct een melding moet doen bij Autoriteit Persoonsgegevens (AP) zodra een ernstig datalek is geconstateerd. Hoe dit meldpunt werkt en welke regels gelden kun je terugvinden op de website van het AP.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Direct melden

Green Valley neemt informatiebeveiliging mee bij het ontwerpen en bouwen van haar software. Door middel van interne audits wordt onze software regelmatig gecontroleerd. Daarnaast heeft Green Valley een Security Officer aangesteld om toe te zien op het naleven van het informatiebeveiligingsbeleid en het verzorgen van de opvolging van mogelijke meldingen van datalekken.

U kunt er dus op vertrouwen dat wij als leverancier alle benodigde maatregelen nemen om te zorgen dat uw gegevens veilig zijn.

Wilt u een datalek melden over producten of diensten van Green Valley, dan kan dit via dit formulier. U kunt deze melding anoniem versturen. Wilt u echter een antwoord van ons terug ontvangen, laat dan uw gegevens achter.


Om spam-mail tegen te gaan vragen wij u onderstaande vraag te beantwoorden.

Wat is groter: een appel of een land?
Aanmelden nieuwsbrief

Contactgegevens

Louis Braillelaan 80
2719 EK Zoetermeer

T 015 25 11 000
F 015 25 11 001

Top