Gemeenten

Oplossingen die ruimte bieden aan verandering

Gemeenten

Het takenpakket van de gemeenten toonde de afgelopen tijd grote dynamiek. Een aantal belangrijke taken van het Rijk ligt nu als verantwoordelijkheid bij gemeenten. Op het gebied van zorg en ruimte zijn grote wetswijzigingen versneld ingevoerd en het werken in ketens en samenwerkingsverbanden was nog nooit zo intens. Daarnaast digitaliseert de samenleving in sneltreinvaart.

Fase onafhankelijk

Dynamiek die zorgt voor grote uitdagingen bij gemeenten. Uitdagingen op het gebied van procesinrichting en automatisering, (online) dienstverlening en selfservice en uiteraard ook de noodzakelijke informatiebeveiliging. We zien dat gemeenten zoekende zijn naar de juiste ICT-oplossingen die bij hun specifieke situatie passen. En we zien daarin ook dat de ene gemeente andere keuzes maakt dan de ander. Dit hangt af van de fase van digitalisering, visie op bestuurlijke richting (regiegemeente of zelf uitvoerend), enzovoort.

Modulaire en flexibele software-oplossingen

Green Valley levert modulaire en flexibele software-oplossingen die elke gemeente de vrijheid biedt om de ICT-oplossing in te richten op de manier die het beste bij haar past. Elke module is state-of-the-art en biedt professionele en gebruiksvriendelijke ondersteuning voor de professionals die ermee moeten werken. Onze consultants adviseren gemeenten als het gaat om de optimale inrichting van hun processen en communicatie op basis van specifieke wensen. Op deze manier bieden wij onze klanten de vrije ruimte om hun werk te doen op de manier zoals zij dat willen. En verandering? Dat is een gegeven, waarin onze oplossingen soepel met de organisatie meebewegen. Daarom is een keuze voor onze oplossingen een keuze die toekomstvast is. De vrije ruimte voor gemeenten.

 

Onze oplossingen worden onder meer gebruikt door:

  • logo_vijheerenlanden
  • logo_rozendaal
  • logo_renkum
  • logo_provincie-noord-holland
  • logo_provincie-zuid-holland
  • logo_aadr
  • logo_purmerend
  • logo_losser
Aanmelden nieuwsbrief

Contactgegevens

Louis Braillelaan 80
2719 EK Zoetermeer

T 015 25 11 000
F 015 25 11 001

Top