Zoetermeer

Freelancer

Wij ontwikkelen webpagina’s en software voor gemeenten, woningcoorperaties en (semi) overheid. Wij combineren gebruikersgemak voor onze klanten met een state-of-the-art mooi ontwerp.In onze teams werken vaker freelancers mee aan onze software. Dit kan in diverse functies, zoals developer of tester. Je kan ook denken aan onze customer care afdeling of een project in de ondersteunende functies zoals finance, systeembeheer of P&O. Wij komen graag in contact met jou en samen kunnen we kijken naar je skills en of er op dit moment ruimte is.

Wat jij meebrengt als freelancer

Voor deze functie is het belangrijk dat je snel de materie in je vingers hebt, communicatief vaardig bent en pro-actief bent met oplossingen. Wij werken met Linux, Java 8.1, SQL, Webservers zoals Tomcat, Jetty, Apache, SpringHybernate. Verder vragen we een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en een goede beheersing van het Engels.

Wat wij bieden

  • Een prettige informele werksfeer
  • Veel verantwoordelijkheid
  • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
  • Een gezondheidsbeleid, zoals korting op de sportschool en een fruitmand

Wie zijn wij

Bij Green Valley geloven we dat klanten, burgers en medewerkers de allerbeste service verdienen, op ieder moment van de dag, via ieder willekeurig kanaal en vanaf iedere locatie. Om onze klanten te helpen dit doel te bereiken, ontwikkelen we mooi ontworpen, state-of-the-art en zeer gebruiksvriendelijke software. Software waarmee onze klanten hun klanten, burgers en medewerkers een ongeëvenaarde en uniforme klantervaring kunnen bieden, ongeacht het kanaal dat zij kiezen. Green Valley (www.greenvalley.nl) is een leuke en informele organisatie met zo'n 60 medewerkers die allemaal vanuit eigen expertise en kwaliteit een bijdrage leveren aan het succes en de groei van Green Valley. 

Meer informatie of solliciteren?

Voor meer informatie over onze organisatie bel +31 (0)15 25 11 000 en vraag naar Quirina van Duivenvoorde, onze recruiter. Wil je solliciteren, stuur dan je CV en motivatie naar Quirina via solliciteren@greenvalley.nl of gebruik de knop 'solliciteer direct'.

 

Tijdens de sollicitatieprocedure kan het zijn dat wij je social media (bijv. Linkedin) profiel bekijken.

Neem contact op

Anne Hendriks
Recruiter
solliciteren@greenvalley.nl

Anne Hendriks Stuur bericht
Aanmelden nieuwsbrief
Top