Zoetermeer

Functioneel Consultant

Denk je in oplossingen, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en stel jij je klanten centraal? Heb je daarnaast ervaring met het voorbereiden, uitvoeren en opleveren van implementatieprojecten én het inrichten van (standaard) software? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als Functioneel Consultant assisteer en adviseer je klanten bij de implementatie, ingebruikname en gebruiksfase van onze software of bij de uitvoering van projecten. Ook richt je, in samenspraak met de klant, testomgevingen in en stel je gebruikers-, beheer-, en installatiehandleidingen op. Daarnaast kan je worden ingezet voor het verzorgen van trainingen en nazorg in de vorm van tweede/derde lijnhelpdesk.

Wie ben jij?

De kandidaat die wij zoeken heeft (minimaal) HBO werk- en denkniveau met IT achtergrond. Verder zijn we voor deze functie op zoek naar iemand met:

  • Minimaal 5 jaar ervaring met implementatietrajecten
  • Kennis van de overheidsbranche en het toegewezen marktgebied
  • Kennis van functionele ontwerpen- en testmethoden
  • Een pré is kennis en ervaring met Linux, netwerkprotocollen, webservices, Applicatieservers (Tomcat, jboss, jetty), en databases

Natuurlijk heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en een goede beheersing van het Engels. Verder ben je sociaal en communicatief vaardig, kun je goed relaties onderhouden en heb je geen moeite met het plannen en organiseren van je werkzaamheden.

Wij bieden:

•           Een prettige informele werksfeer
•           Veel verantwoordelijkheid
•           Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
•           Goede primaire arbeidsvoorwaarden
•           Dagelijks vers fruit

Wie we zijn

Bij Green Valley geloven we dat klanten, burgers en medewerkers de allerbeste service verdienen, op ieder moment van de dag, via ieder willekeurig kanaal en vanaf iedere locatie. Om onze klanten te helpen dit doel te bereiken, ontwikkelen we mooi ontworpen, state-of-the-art en zeer gebruiksvriendelijke software. Software waarmee onze klanten hun klanten, burgers en medewerkers een ongeëvenaarde en uniforme klantervaring kunnen bieden, ongeacht het kanaal dat zij kiezen.

Green Valley (www.greenvalley.nl) is een leuke en informele organisatie met zo’n 60 medewerkers die allemaal vanuit hun eigen expertise en kwaliteit een bijdrage leveren aan het succes en de groei van Green Valley.

Kenmerkend voor Green Valley is de open werksfeer en de directe manier waarop wij met elkaar omgaan. Wij hechten er veel waarde aan dat onze medewerkers zich betrokken voelen bij onze klanten, onze producten en natuurlijk bij elkaar. Bij Green Valley levert elke medewerker, vanuit zijn eigen expertise en kwaliteit, een bijdrage aan het succes en de ontwikkeling van de klanten, het bedrijf en van zichzelf.

Neem contact op

Quirina van Duivenvoorde
HR Functionaris
T 015 2511 000
solliciteren@greenvalley.nl

Quirina van Duivenvoorde Stuur bericht
Aanmelden nieuwsbrief
Top