Zoetermeer

Stage of afstuderen?

Je bent de hele dag op school aan het leren. De theorie zit er in, nu nog de praktijk! Je zoekt een plaats waar je wil laten zien wat je kan. We creëren samen met jou je opdracht, of misschien weet je al wat je wilt! Of je nu stage wilt lopen of wilt afstuderen, wij denken graag met je mee.

Hoe ziet je stage- of afstudeeropdracht er uit?

Bij Green Valley hebben we altijd ruimte voor stagiaires en afstudeerders die zich graag verder willen ontwikkelen. Denk aan een plek als analist, ontwikkelaar of tester. Wij zorgen ervoor dat jouw opdracht voldoet aan de eisen van de Hogeschool/TU, zorgen voor de begeleiding tijdens de periode, zorgen voor interessante projecten en natuurlijk een goede vergoeding!

Klinkt leuk! Hoe verder?


Wat zien we terug op je CV?

Wij zoeken studenten die zichzelf willen ontwikkelen en een bijdrage willen leveren aan de verdere software-ontwikkeling binnen Green Valley. Jij volgt een HBO ICT-opleiding of WO opleiding, hebt interesse in de Microsoft-technologie en gaat uitdagingen niet uit de weg. Je bent opgegroeid met webtechnologie of vindt het een uitdaging op puzzels op te lossen.

Wat geeft Green Valley jou?

Een informele leer- en werkomgeving in een hecht team, ruimte om te groeien in de brede zin van het woord onder begeleiding van een mentor, veel ruimte voor eigen initiatieven en een stagevergoeding.

Hoe linken we?

Wil je solliciteren, stuur dan je CV en motivatie naar onze recruiter Quirina van Duivenvoorde via solliciteren@greenvalley.nl of gebruik de knop 'solliciteer direct'.

 

Tijdens de sollicitatieprocedure kan het zijn dat wij je social media (bijv. Linkedin) profiel bekijken.

Neem contact op

Anne Hendriks
Recruiter
solliciteren@greenvalley.nl

Anne Hendriks Stuur bericht
Aanmelden nieuwsbrief

Contactgegevens

Louis Braillelaan 80
2719 EK Zoetermeer

T 015 25 11 000
F 015 25 11 001

Top